نمایندگی شرکت تراکتور سازی ایران در سقز

آشنایی با انواع تراکتور

تراکتور

زمان مطالعه 1 دقیقه

آشنایی با انواع تراکتور
تراکتور باغی

این نوع تراکتور دارای ابعاد کوچک است و به راحتی می تواند در بین درختان حرکت کند. این ماشین دارای شاسی کوتاه و 4 چرخ محرک می باشد. توان این موتور دیزلی 15 تا 40 اسب بخار است.

تراکتور صنعتی

تراکتور های صنعتی دارای اندازه های متفاوت هستند و کاربردهای گوناگونی نیز دارند. از این ماشین ها در کار های صنعتی، جابه جایی وسایل سنگین در کار های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. بر روی این ماشین ها می توان ابزار آلات بالا بر، حفاری، بارکن مکانیکی را نصب و از آن استفاده کرد.


تیلر

به تراکتور های دوچرخ تیلر نیز می گویند این ماشین دارای دوچرخ محرک است و با دست هدایت می شود و بیشتر در شالیزار کاربرد دارد.


تراکتور های چرخ لاستیکی

این نوع تراکتور بسیار در ایران رایج است و دارای 4 چرخ و دو محور می باشند. محور جلو کمک می کند تا دو چرخ جلو حرکت کند و محور دیگر برای چرخ های عقب به کار می رود این چرخ ها محرک هستند. در بعضی از انواع آن دو چرخ اضافه نیز وجود دارد که تراکتور 6 چرخ نامیده می شود.


در بعضی از گونه های این ماشین که توان آن بیشتر است چرخ های عقب و جلو هر دو محرک هستند. بر روی این نوع تراکتور ها مالبند نصب می شود و چرخ های جلو نیز جفت می شود که در این حالت به این تراکتور 8 چرخ می گویند. تراکتور های 8 چرخ شاسی نصبتا بلندی دارند که به تراکتور شاسی بلند نیز معروف هستند.

تراکتور چرخ زنجیری

از این ماشین بیشتر در زمین های شنی و سبک استفاده می شود. از این نوع تراکتور کمتر استفاده می شود زیرا کاربرد های محدودی هستند.


شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.